Kom naar de Nationale Snipperdag op 2 oktober 2024!

Op woensdag 2 oktober 2024 organiseert REISSWOLF Nederland de 17e editie van de jaarlijkse Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen gemeenten, bedrijven en particulieren hun vertrouwelijke documenten gratis op verschillende locaties in Nederland inleveren. Denk hierbij aan bedrijfsadministratie, bankafschriften en persoonsgegevens. Deze vertrouwelijke documenten worden vervolgens veilig vernietigd.

Uw deelname maakt verschil

Voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd, doneert REISSWOLF een bedrag aan Stichting Lymph&Co. Stichting Lymph&Co steunt grensverleggend wetenschappelijk onderzoek naar de aard en behandeling van lymfeklierkanker en genereert meer aandacht voor deze vorm van kanker. Hoe meer vertrouwelijk papier wordt ingezameld, des te groter de opbrengst en steun voor dit belangrijke goede doel.

Wist u onderstaande feiten al over lymfeklierkanker?

Des te meer reden om op 2 oktober uw vertrouwelijke documenten in te leveren bij één van onze REISSWOLF locaties. 100% van de opbrengst en donaties gaat naar het onderzoek van Floris Foijer aan het UMC Groningen. Meer informatie over Lymph&Co kun je vinden op hun website.

Meedoen?

De Nationale Snipperdag wordt op meerdere locaties in Nederland gehouden. Hieronder staan de locaties waar u vertrouwelijke documenten kunt inleveren.

  • Scheemda: Haven Zuidzijde 21
  • Hengelo: Parelstraat 9
  • Oss: Keltenweg 40
  • Wognum: Spoorstraat 5

De Nationale Snipperdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden of inschrijven is niet nodig. Deelnemers kunnen vrijblijvend langskomen om hun vertrouwelijke documenten te laten vernietigen door REISSWOLF.

Direct contact

Meer informatie, advies of even snel een antwoord nodig?

Of bel 0800 – 0230909

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.